Ontmoeting met Dico Baars, fractievoorzitter ChristenUnie

Naar aanleiding van eerder contact over het Natuur Educatie Centrum met Dico Baars, heeft hij ons gevraagd of we hem nog eens bij wilde praten over onze voortgang en plannen. Zo geschiedde, we spraken af met Dico en Maaike van Leeuwen. Helaas voor ons konden we geen fijne plek mét koffie in het zonnetje bedenken, dus spraken we af in het gemeentehuis van Meerkerk. Nog een extra belangrijke reden om zo'n mooie buitenplek te gaan creëren dus!

Maaike en Dico luisterden vol aandacht naar de voortgang van onze plannen. We hebben samen nog gebrainstormd over nieuwe en leuke aanvullingen, zoals een culturele ruimte of buitenplek voor muzikanten en evenementen zoals een kerkdienst voor jongeren. Als natuurcentrum staan we namelijk altijd open voor nieuwe, innoverende ideeën, voor iedereen die daar vraag of oor naar heeft! Ideeën of suggesties? Neem dan eens contact met ons op.